Плащане и Доставка

 

Банер-за-доставка

Проследяване на пратка:
Поръчката Ви преминава през няколко статуса на обработка, за промяната, на които ще получавате имейл известие.

Статус “Регистрирана поръчка” – Ще получите имейл, че Вашата поръчка е получена в системата ни и ще бъде обработена от наш служител.
Статус “Изпращане на поръчка” – Ще получите имейл, че поръчката Ви е приета за изпълнение и се подготвя за изпращане с куриерска фирма Еконт. Може да проследите пратката си с номер на товарителница.
Статус “Приключена поръчка” – Ще получите имейл, че поръчката Ви е доставена, плащането е получено  и поръчката е приключена в нашата система. 
Статус “Отказана” – Ще получите имейл, че поръчката Ви няма да може да бъде изпълнена или нейното изпълнение е прекратено по Ваше желание.

*Придружени с тези имейли, ще намерите детайли за Вашата поръчка, избрания от Вас начин на плащане и доставка.
**Корекции по поръчки могат да се правят само докато са в статус Регистрирана поръчка (ще получите имейл с това заглавие.) След като получите имейл за Изпращане на поръчка, корекции на поръчката не могат да се правят.

Плащане

 • Плащането се извършва с Наложен платеж, С карта или Банков превод включително Превод от каса на EasyPay.
 • Наложен платеж: Плащане на куриер при доставка. При получаване на поръчката Ви, служителите на фирма Еконт ще Ви издадат касов бон с опис на всички продукти от поръчката Ви. Пазете бележката издадена от куриера.
 • Банков превод: 
  Получател: ОЗАРК ЕООД (ако преводът е от чуждестранна банка – OZARK Ltd)
  IBAN: BG22FINV91501017633132
  BIC: FINVBGSF
  Основание за плащане: Поръчка № 0000 (“0000” – Тук трябва да поставите номера на вашата поръчка)
  Сума: Сумата, която дължите за нашите продукти, без включена цена за доставка. Доставката се плаща на служителите на Еконт при получаване.
 • НЕ правете банкови преводи към нашата сметка през Револют, т.к. се превежда по-малка сума, от това което изпращате.

Доставка

 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.
 • Доставки се извършват само на територията на страната с фирма Еконт до техен офис или удобен адрес за клиента. 
 • Доставка до 2 работни дни. Доставка в неделя не се извършва.
  Изключение правят персонализираните продукти, за които са необходим допълнително срок след получено плащане по банков път, за да се изработи продукта. 
 • Цената за доставка се определя от адреса за доставка, както и теглото на поръчаните стоки. Цената за доставка е показана при приключване на поръчката Ви в нашия сайт. 
 • Всички пратки се изпращат с опция:
  – Преглед
  – Обявена стойност,  което ги защитава, ако пратката пострада при транспорт. За да може Еконт да обещети пратката Ви, трябва да сте я отворили на място в офиса или пред куриера, за да констатират служителите на Еконт повредата,
  – SMS известие, в деня на доставка на пратката Ви. SMS-ът съдържа и номера на товарителницата на Вашата пратка.
  – Опция Избор – когато поръчате повече от един продукт, ще имате възможност да върнете част от продуктите в момента на получаване, тъй като Еконт ще разполагат със списък с цените и продуктите от Вашата поръчка, с който да Ви асистират при промяна на Наложения платеж. Това не освобождава клиента от плащането на куриерската услуга по връщане на продуктите без основателна причина. за подробности относно Връщане се запознайте с общите условия на сайта.
 • За пратка изпратена в петък до Адрес за доставка в събота, Еконт добавя допълнителна такса. За доставка до офис в събота не се добавя такава такса.