Плащане и Доставка

 

Банер-за-доставка

Проследяване на пратка:
Поръчката Ви преминава през няколко статуса на обработка, за промяната, на които ще получавате имейл известие.

Статус “Регистрирана поръчка” – Вашата поръчка е получена в системата ни и ще бъде обработена от наш служител.
Статус “Приета поръчка” – Поръчката Ви е приета за изпълнение и се подготвя за изпращане.
Статус “Изпратена поръчка” – Поръчката Ви е изпратена с куриерска фирма. Може да проследите пратката си с номер на товарителница, посочен в същия имейл.
Статус “Приключена поръчка” – Поръчката Ви е доставена, плащането е получено  и поръчката е приключена в нашата система. 
Статус “Отказана” – Поръчката Ви няма да може да бъде изпълнена или нейното изпълнение е прекратено по Ваше желание.
*Придръжени с тези имейли, ще намерите и детайли за Вашата поръчка, избрания от Вас начин на плащане и доставка.

Плащане

 • Плащането се извършва с Наложен платеж или Банков превод,  Превод от каса на EasyPay.
 • Наложен платеж: Наложен платеж с пощенски паричен превод. Плащане в брой на куриер при доставка. След това куриерската фирма ни изплаща сумата чрез Пощенски паричен превод. При получаване на поръчката Ви,служителите на фирма Еконт ще Ви издадат бележка за пощенски превод на стойността на Наложения платеж. Разписката за изплатен Пощенски паричен превод, която куриера издава при доставка на Вашата поръчка, съответства на документа Касов бон / Касова бележка. Пазете бележката издадена от куриера.
 • Банков превод: 
  Получател: КУЛЕБРА ЕООД (ако преводът е от чужда банка – Culebra Ltd)
  IBAN: BG31FINV91501017492902
  BIC: FINVBGSF
  Основание за плащане: Поръчка № 0000 (“0000” – Тук трябва да поставите номера на вашата поръчка)
  Сума: Сумата, която дължите за нашите продукти, без включена цена за доставка. Доставката се плаща на служителите на Еконт при получаване.

Доставка

 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.
 • Доставки се извършват само на територията на страната с фирма Еконт до техен офис или удобен адрес за клиента. 
 • Доставка за 1 работен ден за поръчки пуснати до 12:00ч. Поръчки пуснати след 12:00ч, се изпращат на следващия работен ден. Доставка в неделя не се извършва.
  Изключение правят персонализираните продукти, за които са необходими допълнително 4 дена след получено плащане по банков път, за да се изработи продукта. Персонализирани продукти са: Всички видове Фото рамки за моминско парти.
 • Цената за доставка се определя от адреса за доставка, както и теглото на поръчаните стоки. Цената за доставка, показана при приключване на поръчка в нашия сайт, включва цената за доставка, таксата за наложен платеж на фирма Еконт и опаковка от кутия и/или плик.  За подробности за тарифите на фирма Еконт, вижте  техния сайт.
 • Всички пратки се изпращат с опция:
  – Преглед на пратката,
  – Обявена стойност,  което ги защитава, ако пратката пострада при транспорт. За да може Еконт да обещети пратката Ви, трябва да сте я отворили на място в офиса или пред куриера, за да констатират служителите на Еконт повредата,
  – SMS известие, в деня на доставка на пратката Ви. SMS-ът съдържа и номера на товарителницата на Вашата пратка.
  – Опция Избор – когато поръчате повече от един продукт, ще имате възможност да върнете част от продуктите в момента на получаване, тъй като Еконт ще разполагат със списък с цените и продуктите от Вашата поръчка, с който да Ви асистират при промяна на Наложения платеж. Това не освобождава клиента от плащането на куриерската услуга по връщане на продуктите без основателна причина. за подробности относно Връщане се запознайте с общите условия на сайта.
 • За пратка изпратена в петък до Адрес за доставка в събота, Еконт добавя допълнителна такса Приоритет от 2.45лв. За доставка до офис в събота не се добавя такава такса.