Игри за моминско парти -18 идеи

Разчупете леда със нашите предложения за 18 забавни игри за моминско парти!

Ето го и списъка с нашите избрани игри:

1. Игра за моминско парти “Колко добре познаваш булката”.

Правила: Отговорете на всички въпроси, след това булката трябва да отговори на тях на глас. Гостът, който е познал най- много въпроси, печели!

Игра колко добре познаваш булката за моминско парти 1
2. ИграКолко добре се познават младоженците”.

Правила: Задайте въпросите към младоженежа предварително. Всеки залага какъв брой от отговорите на младоженците ще съвпаднат. На партито булката трябва да отговори на тях на глас. Гостът, който е познал най- много въпроси, печели!

Игра за моминско парти колко добре се познават младоженците 5
3. Игра за моминско партиПредизвикателства”.

Правила: Разделете се на отбори или помогнете на булката да завърши предизвикателствата заедно с вас. Отборът с най – много точки на накрая на нощта, печели! Ако работите всички заедно, пийте шот за всяка неизпълнена задача.

Игра предизвикателства за моминско парти
4. Капсули за Пожелания или игри.

Капсулите са подходящи за надписване на пожелания за бъдещото семейство, да надпишете ваши въпроси за игра Истина или Предизвикателство или въобще всякакви въпроси, с които ще направите ваши индивидуални игри за моминското парти. Не само ще впечатлите булката, но ще остане и красив спомен.

Капсули за забавни игри и пожелания

Игра за момиснко парти с име Пий ако в розов цвят

Игри за моминско парти

Предизвикателства, съвети за булката, колко добре познаваш булката и още игри за моминско парти.

5. Игра за моминско парти “Търсене на пръстени”.

Подходяща за момински партита, които се организират в дома на някой. Правила: Предварително кумата скрива 30 пръстена из стаята и, който намери най – много, получава подарък. Пръстените може да са хартиени, изработени от вас, или пръстенчета, които може да откриете в Джъмбо и подобни магазини.

Табелка за Игра Търсене на пръстени предназначена
6. Класическата Beer Pong игра.

Правила: Разделяте се на два отбора. Двата отбора се редуват опитвайки се да вкарат топче в някоя от чашите на другия отбор  и когато някой вкара- играчите на другия отбор пият.

Пинг понг по време на моминско парти в червен цвят
7. Парти игра “Пий, ако”.

Правила: Булката размешва картите и всеки тегли подред. Пиете, ако написания факт на картичката, е истина за вас.

Игра Пий ако за моминско парти 2
8. Игра за моминско парти “Истина или предизвикателство”.

Напишете различни въпроси и предизвикателства, с които да се забавлявате по време на партито.

Карти с предизвикателства
9. Игра “Познайте възрастта на булката”.

Принтирайте снимки на булката, в които тя е на различна възраст. Останалите да се опитат да познаят на колко години е била на снимката.

Табло със снимки Познай възрастта на булката
10. Игра “Сладки спомени”.

Правила: Всеки пише на картичката спомен, който е преживял с булката, без да пише името си. Булката събира всички спомени и ги чете на глас като опитва да познае кой кое е написал.

Табелка за моминско парти игра сладки спомени
11. Игра “Кой го каза?”.

Правила: Предварително се задават едни и същи въпроси на булката и младоженеца. Чете се въпроса на глас и всеки трябва да гласува кой мисли че го е казал. Този с най – много верни отгатвания печели награда.

Игра за моминско парти Кой го каза в розово
12. Игра за моминско парти “Забранена дума”.

Правила: В началото на моминското парти се определят няколко думи, които не бива да се изричат през цялото време. Примерни думи: „сватба“, „булка“. Всеки взима по 1 пръстен. Всички следят за правилата и ако някой ги наруши, трябва да пие и да му се вземе пръстена.

Игра забранена дума с рози за моминско парти
13. Игра “Какво има в чорапа”.

Правила: В дълги чорапи се постават различни неща, които биха били от нужда за сватбеното пътешествие на младоженците. Гостите на партито се опитват само с крак да напипат и познаят какво се крие в чорапа. Който не познае, трябва да пие.

Моминско парти игра Какво има в чорапа
14. Игра за моминско парти “Познай на кого е бельото”.

Правила: Всеки от гостите купува чифт бельо, което е типично за него и е в негов стил. Булката се опитва да познае кое на кого е и разбира се, се сдобива накрая с нови попълнения към бельото си.

Игра за моминско парти Познай на кого е бельото
15. Игра “Bra Pong”.

Правила: Целта е да вкарате топче в някой от сутиените на таблото. Оцелването в сутиени с различни чашки дава различни точки. Най – много точки се печели от оцелването в чашка А. Човекът с най – много точки печели награда.

Игра със сутиени
16. Игра за моминско парти “П*рно или Лак за нокти”.

Правила: Отделете верните отговори настрани, за да не се изкушавате да поглеждате по време на играта. Играта е индивидуална. За всяко име оградете верния според вас отговор. За всеки грешен отговор се пие по един шот или от вашата алкохолна напитка. Опция: човека с най- много верни отговори да получи награда.

Игра П или лак за нокти за моминско парти
17. Игра “Уцели устните”.

Правила: Принтирате постер с известна личност, по която булката си пада. Гостите трябва да си сложат ярко червило и със завързани очи да се опитат да целунат устните на известната личност.

Табло Уцели устните
18. Игра “Дизайнерска рокля”.

Вземете тоалетна хартия, бели листа, ножици, тиксо, безопасни игли. Може всеки да прави рокля за себе си, но това е малко по трудния вариант, или най- лесно е, ако се разделите по двойки и единия играч прави рокля на другия. После оценете кой се е справил най- добре. Не забравяйте да си направите снимки за спомен на дизайнерските рокли.

 момичета с Дизайнерска рокля
 • Предложение за подаръците, които ще раздавате на печелившите участници в игрите – Сложете всички подаръци в кошница, от която всеки ще може да си избира подаръка, който най- много му харесва.
 • Идеи за подаръци:
  • – чаша с надпис / снимка,
  • – бельо,
  • – гримове,
  • – рамка със обща снимка,
  • – ароматна свещ,
  • – ваучер за пазаруване и други.
Подаръци за гости

За още интересна информация и новини в света на моминското парти, следете нашата фейсбук страница Team Bride моминско парти.

Към магазина:

Коментари 0

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *