Блог Статии

Как да направиш перфектната снимка с конфети

Как да направиш перфектната снимка с конфети

Знаете ли защо е характерно да се хвърлят конфети на сватби? Конфетите произхождат от Италия, където те са хвърляли плодове, кални топки и монети на паради и други празненства. Благородниците и жените започнаха да хвърлят ориз, семена, зърно и цветя върху младоженците, за да им носят изобилие от храна, късмет и плодородие за брака им. През 1875 г. бяха представени хартиени конфети, което най-накрая доведе до красивите биоразградими венчелистчета, които днес използваме. Какви конфети трябва да използваме?

Моминското парти на Софи Маринова

Изключително сме щастливи да Ви споделим, че имахме удоволствието да предоставим аксесоарите и игрите за моминското парти на невероятната Софи Маринова.Шаферките Дони Чачова, Таня Иванова, София Борисова и Руслана Канева подходиха с изключително внимание към всеки детайл, за да направят  лудото парти перфектно и изпълнено с емоции за бъдещата булка. Дрескота на близките й приятелки беше в червено и, разбира се, Софи беше в бяло, а за да разчупи класическата визия и да направи тоалетите им в стил “модерна приказка”, се погрижи известната дизайнерка София Борисова (Романтика Фешън).Тук можете да разгледате и цялата фотосесия от събитието, както и кои наши продукти са използвани:

Балони с конфети – Информация и Съвети

Балони с конфети – Информация и Съвети

Не е тайна, че обичаме балоните. Фолиеви, балони с конфети, кръгли, харесваме всички! Добре знаем, че е триково да направиш перфектния балон с конфети от първия път. Затова решихме да съберем тук малко информация и съвети, които да ви помогнат!Ако пълните балони с конфети ви съветваме за използвате смес от въздух и хелий. Опитайте първо с няколко напомпвания с въдух, а за остатъка от надуването използвайте хелий. Не се притеснявайте, че прозрачните балони не изглежат прозрачни в ненадуто състояние, когато достигнат максималната си големина на надуване, те ще бъдат в напълно изчистен и прозрачен вид.

12 Идеи за забавен дрескот за моминско   парти

12 Идеи за забавен дрескот за моминско парти

Няма да е истинско моминско парти без малко #swag! Фестивалните акценти и парти аксесоари отличават моминското парти от обикновено женско събиране. Дали ще изберете еднакви аутфити или ще сложите само Team Bride очила, не правете аматьорската грешка да не изберете отличителни детайли за вашите тоалети в заветния ден. Нуждаете се от вдъхновение? Ето 12 идеи за отбора на булката, които ще допълнят атмосферата на моминското парти:

План за моминско парти

План за моминско парти

Нуждаете се от помощ за организиране на перфектното Моминско парти? Не се притеснявайте за детайлите! Нека експертите от Team Bride ви помогнат. Този лист със задачи ще е най-добрият помощник на всяка кума или приятелка на бъдещата булка,а и лесно може да се принтира за улеснение. Следвайте просто стъпките от плана моминско парти и се наслаждавайте на тържеството!Мислите си, че организирането на незабравимо моминско парти ще е лесна работа. Но това може да е истинско предизвикателство, защото има много детайли и комуникация, когато организирате няколко шаферки, приятелки, роднини на булката и булка, която е заета с пълен предсватбен график. Най – лесния начин е да направите плана от рано, да проучите опциите си и да сте гъвкави за промяна.

Плейлист за моминско парти

Плейлист за моминско парти

Всяко парти има нужда от супер саундтрак и вашето моминско парти не е изключение. Всъщност плейлиста е доста важен, ако питате нас!От сладникави класики до силни поп балади, от караоке песни до ретро хитове, ние направихме лист от нашите любими песни за женско парти, които ще накарат вас и вашите приятелки да се развихрят на дансинга. Кой има нужда от текила, когато песните са толкова добри! Но разбира се малко коктейли няма да навредят – Наздраве!

Игри за моминско парти -18 идеи

Игри за моминско парти -18 идеи

Разчупете леда със нашите предложения за 18 забавни игри за моминско парти! Ето го и списъка с нашите избрани игри: 1. Игра за моминско парти “Колко добре познаваш булката”. Правила: Отговорете на всички въпроси, след това булката трябва да отговори на тях на глас. Гостът, който е познал най- много въпроси, печели!